مراسم تکریم و معارفه سرپرست بهزیستی استان یزد با حضور دکتر سید حسن موسوی چلک معاون سلامت اجتماعی و محمد رضا اسدی مدیرکل حوزه ریاست سازمان بهزیستی کشور، سازمان بهزیستی کشور و استاندار یزد در محل بهزیستی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان یزد آئین تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی استان یزد با حضور سیدحسن موسوی چلک ، معاون سلامت اجتماعی بهزیستی، استاندار یزد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار یزد و سایر مسئولان در استان یزد برگزار شد.

سیدحسن موسوی چلک در این مراسم اظهار کرد: بهزیستی بر اساس قانون متولی سلامت اجتماعی است که برای مدیریت در این حوزه و ارتقای شاخص‌های رفاه و سلامت اجتماعی مستلزم توجه به نکاتی است.

وی با بیان اینکه تمام موضوعات و مؤلفه‌های سلامت اجتماعی یک امر کاملاً فرابخشی است گفت: اگر سازمان بهزیستی متولی سلامت اجتماعی است این امر مستلزم همکاری همه سازمان‌های مرتبط در این حوزه است.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: مؤلفه‌های سلامت اجتماعی را باید با رویکرد فقط اجتماعی و فرهنگی دید، تمرکز و غلبه نگاه سیاسی و امنیتی بر مؤلفه سلامت اجتماعی موجب می‌شود بعد انتظامی و امنیتی بر کار غلبه کند.

موسوی چلک با اشاره به اینکه واقعیت این است که حال حوزه اجتماعی خیلی خوب نیست گفت: این را در جامعه می‌بینیم، در بیان مسئولان هم این است که معیشت، فقر و اقتصاد دغدغه مردم است اما در کنار این مباحث مهم حوزه اجتماعی را هم باید یک حوزه قابل توجه قرار داد.

وی گفت: حضرت آقا در جلسات آسیب‌های اجتماعی که سالیان گذشته برگزار می‌کردند و می‌گفتند که ما ۲۰ سال از وضع موجود عقب‌تر هستیم، اگر ایران را دوست دارید و وجدان دارید در این حوزه اهتمام داشته باشید.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور ادامه داد: بدون شک مؤلفه‌های اجتماعی اگر درست مدیریت نشود بعد امنیتی هم می‌تواند داشته باشد، تغییراتی که در حوزه سیاسی اتفاق افتاد نشان داد اگر سرمایه اجتماعی و مردمی بالا باشد مسائل امنیتی رنگ و بوی کمتری دارد.

موسوی چلک با تأکید بر اینکه امنیت اجتماعی پایدار مستلزم تقویت مولفه‌ها و شاخص‌های اجتماعی با تاکید بر سلامت اجتماعی است گفت: در سازمان بهزیستی کشور به دنبال این هستیم که وظیفه دولت و حاکمیت را برای همه اجرا کنیم، بهزیستی فقط برای افراد دارای مشکل نیست این نگاه به بهزیستی باید تغییر کند چرا که سازمان بهزیستی به دنبال ارتقا سلامت اجتماعی عامه مردم است نه فقط افراد دارای مشکل که به هر دلیلی وارد حمایت‌های سازمان بهزیستی می‌شوند.

وی بیان کرد: چهار دهه یک مسیر مشکل محور را برای زیست نیکوی مردم انتخاب کردیم، در دوره جدید نگاه کلان ریاست سازمان بر اساس استراتژی‌های اعلامی این است که تلاش کنیم حال مردم بهتر شود و برای این امر از همه ظرفیت‌ها از جمله ظرفیت مردم، خیرین و بخش خصوصی باید استفاده کرد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور بیان کرد: البته ما قیم بخش خصوصی، خیرین و شرکا نیستیم ما در سازمان بهزیستی برای شرکا نقش و سهم را در تصمیم سازی، اجرا و نظارت قائل هستیم و سازمان بهزیستی در حال حاضر که ۹۰ درصد فعالیت‌های خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است.

موسوی چلک گفت: بنابراین سازمان بهزیستی طبیعتاً باید خود را هم‌راستا با شرکا کند که کار خود را انجام دهد، سیاست کلان کشور، ریاست سازمان و سایر مسئولان بر این است که از ظرفیت نهادهای مردمی و نهادهای غیر دولتی بهره ببرد و در این راستا مسیر صدور مجوزها را ساده و تسهیل نماید. وی تصریح کرد: به دنبال این هستیم با بهره‌گیری از تجارب خوب گذشته و درس گرفتن از پروژه‌های ناموفق مسیری را ترسیم کنیم که ما و مردم در کنار هم کمک کنیم تا شاخص‌های نشاط و شادابی در جامعه ارتقا پیدا کند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: بدون شک در این راه نیازمند بهره‌گیری از نظرات اساتید دانشگاه، انجمن‌های تخصصی، تجارب بین المللی با رویکرد بومی و زیست بوم خودمان هستیم لذا خلاقیت‌ها و نوآوری‌های مبتنی بر زیست هر استان برای ما در سازمان اهمیت مضاعفی دارد.

موسوی چلک با تاکید بر زمینه سازی برای ارائه خدمات از راه دور با رعایت اصول و اخلاق حرفه‌ای با توجه به حفظ امنیت اطلاعات ذی‌نفعان گفت: سازمان بهزیستی قصد دارد به سمت بهره‌گیری از هوش مصنوعی برود، چرا که دنیا در مسیر ارائه خدمات اجتماعی با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، فناوری‌ها و تکنولوژی‌های جدید در حرکت است طبیعتاً سازمان بهزیستی نیز باید خود را سازگار با شرایط جدید نماید تا دسترسی مردم به خدمات در کوتاه‌ترین زمان و آسان‌ترین شکل فراهم شود.

وی گفت: در هر استان مسئولان و شورای برنامه‌ریزی می‌توانند به سازمان بهزیستی کمک کنند تا سازمان بهزیستی مرجع اصلی سلامت اجتماعی در استان شود و استاندار در جایگاه عالی دولت باید این ظرفیت را تقویت کند.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر بهره‌مندی از سابقه سایر مدیران قبلی به عنوان سرمایه انسانی گفت: سازمان زیستی اگر جریان مطالبه‌گری و حمایتگری دارد استانداری باید آن را حمایت کند، چرا که اگر حمایت نباشد حرکتی که امروز برای خروج از شرایط لازم است محقق نمی‌شود.

موسوی چلک گفت: پشتوانه استانداری منجر به همگرایی بین بخشی می‌صود، موضوعی که به عنوان اولین چالش در حل مسائل اجتماعی مطرح می‌شود انتظار می‌رود. وی در پایان خطاب به مدیرکل جدید خواست موضوع در جهت ارتقا سلامت و نشاط کارکنان برنامه‌ریزی شود و از ظرفیت سازمان‌های غیر دولتی، پیشکسوتان، نخبگان و دانشگاه مددکاری اجتماعی بهره‌گیری شود.

تشکل‌های اجتماعی کمک کننده حمایت شوند / تشکل‌های اجتماعی بال و پر بهزیستی برای خدمت رسانی هستند

محمدرضا بابایی، استاندار یزد در این مراسم با بیان اینکه بهزیستی از مجموعه‌های خدمت‌رسان به مردمان در این سرزمین است اظهار کرد: افرادی که در این مجموعه به مردم خدمت می‌کنند باید خدا را شکر کنند چرا که اجرای که برای خدمتگزاری به مردم خصوصاً گروه‌های خاص داده است خالی از تصور است.

وی با اشاره به آیات قرآن گفت: در تعالیم دینی به خدمت به مردم توصیه فراوان شده است، باید توجه داشت که ممکن بود همانگونه که مجموعه خدمت گزار و خدمت پذیر داریم، مدیریت جدید در جایگاه خدمت پذیر قرار می‌گرفت و دیگری در جایگاه خدمتگذار می‌بود.

استاندار یزد تصریح کرد: با توجه به اینکه همه این خدمات محل امتحان هستند، گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید برخی از انسان‌ها را وسیله آزمایش دیگر انسان‌ها هستند و این‌ها آزمایش خداست.

بایایی بیان کرد: خدمت به مردم به قدری مهم است که در جای جای قرآن تأکید شده درستی خدمت را عمل نشان می‌دهد نه گفتار باید در رفتار ثابت کرد.

وی با بیان اینکه در دستگاه‌های حمایتی همچون بهزیستی باید از تشکل‌های اجتماعی که قرار است کمک کننده باشند حمایت شود گفت: این مجموعه‌ها بال و پر بهزیستی برای خدمت رسانی هستند.

استاندار یزد خاطرنشان کرد: در ملاحظات اداری و اجتماعی، نقل و انتقالات در مقاطعی فرا می‌رسد که این جابجایی‌ها به نفع همه است، البته از توانمندی مدیرکل اسبق استفاده می‌بریم چرا که ایشان فردی نجیب خوب و فعال هستند و در حمایت از تشکل‌هایی که از بیرون حامی بودند خوب کار کردند.

بابایی در بخش دیگری از سخنانش با گلایه از اینکه برخی از کارمندان در انجام خدمت مردم بعضاً سلیقه ندارند گفت: کار و خدمت‌های ما بی‌مزد و مواجب نیست و همه حقوق می‌گیریم، همه نهادهای دولتی باید بدون منت‌گذاری با ارباب رجوع خدمت دهند.

وی گفت: حوزه بهزیستی برای ما بسیار مهم است، در برابر افرادی که تحت پوشش بهزیستی هستند وظیفه خدمت بدون منت در عالی‌تدین سطوح را داریم، چه بسا در این بخش‌ها حتی خارج از چهارچوب سازمانی باید ورود پیدا کنیم و مشکلات حوزه خانوادگی آنان را حل کنیم.

استاندار یزد در پایان مدیرکل جدید بهزیستی را فردی جدی، پرکار و پای کار دانست و برای وی آرزوی توفیق و ثبت یک کارنامه درخشان کرد.

نادر هومنیان، مدیرکل جدید بهزیستی استان یزد در این مراسم اظهار کرد: خرسند هستیم که توفیق به خدمت در بهزیستی که شعار و مرام آن زیست نیکو و بهتر زیستن دیگران است را داریم.

وی افزود: اینجا مأمن اقشاری است که به جبر روزگار گرفتار مشکلات شدند موظف به رفع مسائل و مشکلات آنان هستیم و سازمان بهزیستی در حوزه توانبخشی مکلف به ارائه خدمت به جامع توان خواه است.

مدیرکل بهزیستی استان یزد تصریح کرد؛ همکاران خدوم ما در مجموعه بهزیستی با همراهی و همدلی با مؤسسات، خیرین و بخش‌های مختلف هم اعم از مراکز نگهداری شبانه روزی و روزانه سالمندان، بیماران روانی و.. در حد توان مشغول خدمت و یاری رسانی هستند.

هومنیان تأکید کرد: بهزیستی متولی سلامت اجتماعی است، سلامت جسم و روح و روان سه رکن امنیت سلامت انسان‌ها است که بر عهده بهزیستی است اما این موضوع یک وظیفه عمومی و تکلیف همگانی است که بدون همت آحاد جامعه ممکن نیست.

وی با بیان اینکه حوزه سلامت اجتماعی کشور یک حوزه پر صاحب بی کس است گفت: حوزه سلامت اجتماعی بدون داشتن یک برنامه جامع و مدون سرانجام خوشایندی نخواهد داشت.

مدیرکل جدید بهزیستی استان در پایان گفت؛ در بهزیستی فرش‌های قرمزی که قلب‌های ما است را زیر پای خیران که بال‌ها و بازوان توانمند ما در مؤسسات خیریه و انجمن‌های نیکوکاری هستند می‌گشاییم چرا که همواره پای ارائه خدمت به جامعه هدف بهزیستی هستند.

هومنیان با بیان اینکه تلاش ما فراهم نمودن زیست نیکو برای جامعه هدف است گفت: بهزیستی با ارائه بیش از ۱۷۰ خدمت از قبل از تولد تا وفات در خدمت آحاد جامعه بوده و کانون وحدت و همدلی است.

در این مراسم از زحمات «رضا ابهت» تقدیر و «نادر هومنیان» به عنوان مدیر کل جدید بهزیستی استان یزد معرفی شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد